A hinta, mint megunhatatlan játék

Egy barátommal beszélgettem legutóbb egy nem túl jól sikerült találkozójáról, melyen a lány, akit elhívott meglehetősen merevnek tűnt a szemében. A történet a következő volt: kedves ismerősöm nagyon érett személyiség, azonban sok esetben a rejtett kölyök előbújik belőle, s mikor a találkozó alkalmával elsétáltak egy üresen álló játszótér mellett a nagy hallgatást megkívánta törni azzal, hogy hintázni invitálta a lányt, akivel épp sétálgattak.

Sajnos a COVID alatt ugyanis nincs túl sok lehetősége a fiataloknak ismerkedni, így mi más maradna, mint a céltalan séta? Barátom örült, hogy végre nem csak a cipője orrát kell bámulnia, így, hogy ott volt a hinta. Meglepetésére azonban a fiatal hölgy nem mutatkozott épp készségesnek az ötlet hallatán.

Bár követte kedves barátomat a játszótérre, de míg ő beült a hinta ülésére a lány csak álldogált mellette savanyú képpel és várta az indulást.

A fenti történet ugyan nem rejt magában túl sok tanulságot, pusztán annyi mutat, hogy ha van olyan játszótéri elem, melyet nem mindenki nő ki, hanem az emberek jelentős része felnőtt korban is szeret használni, akkor az a hinta.

A minőségi játszótéri eszközök közt is számos olyan hintát találhatunk, melyet kisebb-nagyobb gyerekek számára fejlesztettek ki a játékszerek tervezői és készítői. A Játszótérland webshop felületén is találhatunk különféle kiszerelésben és méretben ilyen darabokat, akár felnőtt, gyerek, baba verziókban is, az igényeinknek és ízlésünknek megfelelő anyagban és színben.