Megfelelő vadász felszerelés a szarvasok kapcsán

Két évvel ezelőtt elmentem szarvas vadászatra, és egyben az első íjászvadászatra. Az utazás pár száz méter magasságban történt, az ország olyan pontján, ahol számos szarvassal lehet találkozni.

Amikor előtte legelőször mentem nem volt szinte semmilyen vadász felszerelésem, ám egy barátommal mentem, akinek szerencsére volt két készlete, így egy a számomra is. Miután hazatértem a fantasztikus utazásról, ahol rengeteg szarvast láttam és a barátom majdnem lőtt egy szépet, elhatároztam, hogy ezt is én szeretném komolyabban venni. Ez ösztönzött a megfelelő vadász felszerelés beszerzésében is. Az egész holtszezont utána szinte azzal töltöttem, hogy összegyűjtsem a tökéletes vadász felszerelés listát.

Három évvel ezelőtt volt egy puska nálam és akkor még azt hittem, hogy ez az optimális vadász felszerelés a szarvasokkal szemben. A gond csak az volt, hogy meglehetősen minimális költségekkel vadásztam, és vannak olyan vadász felszerelések, amelyekkel nem kellett volna spórolni. A vadászat után az is nyilvánvalóvá vált számomra, hogy edzenem kell és fogynom is sokat, mert a kondim nem igazán volt megfelelő.

A bejegyzés elején említett szarvas íjászvadászat során tudtam, hogy már sokkal több dologgal rendelkezek a szükségesek közül, amelyek a listámon szerepeltek, viszont még egy vadász sátrat is be kell szereznem. Hónapokig tartó kutatás és a tökéletes ajánlatra várás után megtaláltam, amit kerestem, mégpedig az Anli House webshopban.