Dr. Beckmann – egy termékcsalád a perfekcionistáknak

Gyakorló háziasszonyként folyamatosan keresem a megoldást a háztartásom kihívásaira, igyekszem minél kisebb erőfeszítéssel minél hatékonyabban végezni a takarítás különböző fázisait, hogy az otthonom rendezett, igényes és tiszta legyen.

Ebben a törekvésemben végül így jutottam el egy „rendteremtő” facebook-csoport tagságáig, melynek adminisztrátora külföldön működtet takarító vállalkozást, és többéves tapasztalatait osztja meg ezen a platformon.

Miután az admin rendszeresen használható és praktikus tanácsokat osztott meg a takarítással kapcsolatban is, elkezdtek özönleni hozzá a tisztítószerekre vonatkozó kérdések is: mivel tudja hatékonyan kisikálni a szőnyegeket, különböző lakástextileket.

Válaszul egy Dr. Beckmann folttisztító terméket fotózott be a kérdezőknek, de a lelkesedésük hamar letört, amint szembesültek azzal a ténnyel, hogy a magyar piacon ez a termékcsalád csak korlátozottan érhető el.

Ahogy mondani szokás, azóta sok víz folyt le a Dunán, időközben hazánkban is elérhetővé vált a Dr. Beckmann háztartási és mosodai használatra kifejlesztett termékcsalád, ami egytől egyig kiváló minőségű, hatékony és zömében hiánypótló termékeket vonultat fel. Kínálatukban megtalálhatjuk a folteltávolítók megannyi fajtáját, külön figyelmet fordítva a makacs szennyeződésekre, lényegében az összes folttípusra találtak hatékony fegyvert.

A mosás hatékonyságának fokozására szintén számos Dr. Beckmannos szer érhető el, például Dr. Beckmann fehérítő, színvédő kendő, mosóparfüm, de mosógéphez és egyéb háztartási gépekhez is elérhetőek különböző tisztító adalékok. Aztán találunk még hatékony felülettisztító szereket a főzőlaptól kezdve, a hűtőn át, egészen a sütőig.

Nem olcsó termékek, de örömtelibbé és hatékonyabbá teszik a takarítás sokszor körülményes és nehézkes folyamatát.