Amikor túl vagyunk a kereteinken: raktár bérlés

Ágykeretek, ajtókeretek gyártásával foglalkozunk, amiknél nyilvánvalóan nagy hangsúly kerül a tágas térre, főleg tárolási szempontból. Amikor elkezdtünk – hogy úgy mondjam – túlnyúlni a kereteinken, és terjeszkedni, szükségesség vált, hogy egy megbízható raktár bérlése avégett, hogy a hatékony módon tudjuk a további legyártott termékeket eltárolni.

Itt jött be a képbe a cég adta lehetőség, a raktár bérlés. Több szempontot is figyelembe vettünk, azok mentén jutottunk a PSG-hez. Az előző hely adottságaiból kiindulva, nagyon fontos volt, hogy a bérlendő raktár lehetőleg jól megközelíthető legyen, az itt talált lehetőségek közül valamennyinél megvolt ez az adottság. Amellett az őrzésre is kellő hangsúlyt kellett helyeznünk, ami előzőleg szintén nem volt a legmegbízhatóbb módon megoldva, itt viszont a raktár bérlésébe számít, hogy 0-24 órás biztonsági szolgálat áll rendelkezésünkre, ami nagy terhet vesz le rólunk.

Olyan helyet tudtunk itt választani, ahol az egész napos anyagmozgatásra tekintettel, a padló megfelelően bírja a nagy teherbírást, ez nem mindenhol volt így, itt ezt is megugrottuk. Kamionokkal is dolgozunk, így külön előnyt jelentett, hogy ingyenesen tudnak a járművek parkolni az épületnél, ez előzőleg komoly anyagi többletkiadást jelentett. A raktár bérlés tartalmazza emellett a rendelkezésre álló irodákat is az épületben, így összehangoltan tudnak dolgozni alkalmazottjaink a különböző osztályokon. Mi csak nyertünk vele, így mindenképp úgy értékeljük, hogy egy jutányos döntés a raktár bérlés bármelyik cégnek.