A kerítés tekintélye

kerítés

A kerítésnek bizony lehet tekintélye egy ház körül, ami még jelentősebb szereppel ruházza fel a házat is, és az egész ingatlant. Egy kerítés persze lehet komolytalan is, vagy kifejezetten hanyag, csúnya is. Ez múlik a tervezésen és a kivitelezésen, valamint magán az elképzelésen és a hozzáálláson is.

És persze a költségvetésen. Viszont nem érdemes spórolni a kerítésen! Hiszen olyan, mint egy csomagolás házunk körül. Ezzel is lekommunikáljuk otthonunk tekintélyét, súlyát. Beszédes, milyen szintű védelmet építünk házunk köré a kerítés által, és milyen megjelenést adunk ezáltal otthonunknak. Ezért nem érdemes csak funkcionális és praktikus szempontok mentén dönteni a kerítésről, hiszen ennél sokkal többről van szó.

Lekommunikálhatja azt is, hogy semmi érdekes nincsen otthonunkban, és valójában mi magunk sem érezzük különösebben otthonosan magunkat a házban. Vagy azt is, hogy nagyon szeretünk itt lakni, minden részlet fontos a számunkra, és védelmezni is szeretnénk otthonunkat. Teljesen más képet fest egy olyan otthon kívülről is, ahol a kerítés is gonddal van kiválasztva és telepítve, mint egy olyan otthon, ahol éppen csak van egy határjelző, de semmi különös nincs benne, szinte csak ott van.

Főleg, ha a ház is értékesebb, nem egy régi lelakott otthon, akkor különösen fontos, hogy a birtokhatár jelzése is ennek megfelelő színvonalú legyen. Hasznos információkért és minőségi telekhatár jelzésért látogasson el a keritesland.hu oldalára, ahol szakértő kollégák állnak rendelkezésére!