Állateledel nagyker: az ötlet, ami mindent megváltoztatott

Gyakran a jelentős változások az ember életében egyben egy nehéz adaptálási időszakot is jelent. Ilyenkor kikerülünk a megszokottból és belekerülünk valami újba, egy ismeretlenbe és csak reménykedünk benne, hogy érdemes jót várni ismét.

Ez így volt nálunk évekkel ezelőtt, mikor a jól bevált vállalkozásunk összeomlott és kénytelenek voltunk jelentős változásokat megélni. Otthagytuk a fővárost és egy kisebb vidéki községben kerestük a lehetőséget, amivel újra talpra tudunk állni. Ki gondolta volna még ilyenkor, hogy az állateledel nagyker lesz a megoldás.

Ahogy oda lekerültünk az elején bevállaltunk többféle átmeneti munkát, de éreztük, hogy ezek nem teljesen azok, amiket mi keresünk és reménykedtünk benne, hogy kell legyen valami olyan lehetőség, amely egy jobb anyagi színvonalat fog számunkra biztosítani. Idővel feltűnt, hogy rengeteg kutya, macska és egyéb állat van a városkában, viszont nem nagyon találkoztunk egy állateledel nagykerrel. Természetesen bizonyos kereskedelmi boltokban lehetett kutyatápot vagy macskatápot vásárolni, de olyan nem volt sehol, ami kifejezetten, mint állateledel nagyker funkcionált volna.

Ez a felismerés pedig pont elég volt nekünk ahhoz, hogy inspirációt nyerjünk és szerencsére volt annyi megmaradt tőkénk, amit betudtunk fektetni ebbe az ötletbe. Kemény időszak volt, mivel sok munka volt az ötlet megvalósításával és közben még dolgoznunk is kellett a megélhetés miatt. Viszont a kemény munka meghozta a gyümölcsét és sikerrel megnyitottuk a saját állateledel nagykerünket. Jöttek érdeklődők és több bolt adott le nagy megrendeléseket, de az igazi nagy áttörést az hozta, amikor a lakosság irányába is nyitottunk. Készítettünk egy webshopot is és így az itt élő emberek online is letudták adni nagy tételekben a rendeléseiket, ami kedvező árakat jelentettek nekik, mi pedig gondoskodtunk a tápok házhozszállításáról is. Döbbenetes volt a számunkra, hogy néhány hónap leforgása alatt mennyire népszerűvé váltunk és azóta is egy olyan állateledel nagyker vagyunk, amely sikersztoriként tud beszámolni a történetéről.