Legyél fókuszban

Bokeh effektusok, nagyobb fotók és pontos mélységélesség-állítás.

Törtél már ki üdvrivalgásban, amikor sikerült megtalálni a tökéletes mélységélességet? Ha lágy, elmosódott hátterű fotókra vágysz, próbáld ki a Focost.

Nyisd meg az alkalmazást, készíts egy fényképet, és keresd meg a fókuszpontot, majd állítsd be úgy a rekeszt, hogy kicsi legyen a mélységélesség. Az app képes módosítani a kép fókuszpontját, így különböző nézőpontokból állíthatsz össze kreatív fotókat.
A Focos segítségével azután igazíthatsz a kép fókuszán, miután elkészítetted a fotót.

A Focos automatikusan megjeleníti a Portré módban készített fotókat, így azok azonnal szerkeszthetők. Egyszerűen válaszd ki a kívánt fényképet, kattints az Apertúra > Méret elemre, majd a kép kívánt pontjára, és a csúszka balra vagy jobbra húzásával méretezd át a rekeszt. Ezzel igazán egyedülálló hatást hozhatsz létre.
A csúszkával beállíthatod, hogy mennyire legyen elmosódott a háttér.

Az Alakzat és a Kiemelések funkcióval a háttérvilágítás kontúrját és fényerejét módosíthatod, így tökéletes hangulatot kölcsönözhetsz a képeidnek.

A Focos segítségével egyetlen koppintással örökítheted meg az élet minden pillanatát. És persze azt se feledd, hogy a szerkesztőfunkciókkal még lenyűgözőbbé teheted a fotók vizuális effektusait, s így kiemelheted a kép tárgyának szépségét.