Új verandánk őszi díszítése

Annak ellenére, hogy jelenleg kényelmes bútorokkal rendelkezünk, az egyik első dolog, amit meg akartam tenni, amikor megérkeztünk, az volt, hogy ezt a helyet még inkább otthonunknak érezzük.

Különösen izgatott voltam, hogy elkezdhessem az őszi fészkelést! A tulajdonunkban lévő összes tartozék el van csomagolva vagy a másik házban van, ezért tettem egy kis online vásárlást, hogy találjak néhány új, megfizethető dolgot, amelyekkel új otthont teremthetünk, és magunkévá tehetjük.

Nagyon örülök, hogy megtettük – az új belépő és a veranda különleges őszi elemeinek kiválasztása és megszervezése otthonias hangulatot hozott létre. Az egyik kedvenc egyszerű módom az ősz érzésének behozatalára egy ünnepi szezonális koszorú hozzáadása! Imádom az összes textúráját és változatosságát a sütőtökkel, a színes levelekkel, a bogyókkal, a fenyőtobozokkal, a búzával, a tollakkal és a zsákvászonnal. Egy szomszéd már megállt, hogy elmondja, milyen aranyos ez a koszorú! Ez is nagyszerű volt.

Hiányzik a verandás lámpásom és a holland ajtóm, sóhaj, de nagyon izgatott vagyok, hogy itt lehetek az én aranyos új verandámmal! Ez a veranda olyan szórakoztató lesz, hogy minden évszakban díszíteni lehet. Itt már a karácsonyra gondolok! Ahhh! Jó, ha van hely egy padnak ezen a verandán, ez egy remek horgonydarab a díszítéshez. A mieink már itt voltak, de itt egy hasonló pad.

A legegyszerűbb módja annak, hogy elkezdje díszíteni a bejárati ajtót és verandát egy új szezonra, ha lefektet egy friss új lábtörlőt! A szőnyegeket rétegezheti, ha akarja, vagy egyszerűen tartsa leegyszerűsítve az egyiket. Úgy gondolom, hogy az összes szezonális dekorátor közzéteszi fényképeit a felső tornácos ötleteiről, és elkezdhetjük úgy érezni, hogy az egyetlen módja az őszi díszítésnek, ha egymillió tök díszíti a verandát és sok réteg kiegészítő. Néha azt gondolom, hogy az egyszerű a legjobb. Mindig hozzáadhat többet, de gyakran elég az egyszerű.