Szabadtéri az egészséges testmozgásért!

A Faberland Kft. csapataként mi mindig kiállunk az egészséges életvitel és a rendszeres testmozgás mellett, ezért termékeinket is olyan módon fejlesztettük ki, hogy ennek a  célnak maximálisan eleget tegyenek úgy a kicsik számára, mint az idősebbek számára is. A különböző szabadtéri játszóterek és kondiparkok egyaránt nagyszerű mozgásélményt nyújtanak a családok tagjai számára.

Az általunk forgalmazott kondipark eszközök mindegyike professzionális tervezéssel készült, és strapabíró kialakításának köszönhetően kiállják az idő próbáját.

A kondipark eszközeink különlegessége, hogy több termékünk belső rugós ellenállással rendelkezik. Ennek köszönhetően a kondiparkba látogatók fokozott izomfejlesztési gyakorlatokat végezhetnek el általuk.

Termékeink között vannak olyanok, amelyek egyszerre többfajta gyakorlat elvégzésére is alkalmasak lehetnek. Igazán esztétikus és dizájnos megjelenésük által ráadásul bármely parkba és közterületre jól illeszkednek, az általunk épített gyermekjátszóterek mellett is. Karbantartást általában nem igényelnek vagy ha mégis, akkor nagyon keveset. Mivel masszív felépítésűek, ezért az esetleges rongálásoknak jól ellenállnak.

A City fitnesz termékcsalád elsősorban saját testsúlyos edzésre lett kitalálva, ezért alkalmas lehet az ízületek karbantartására, a vérkeringés felfrissítésére, illetve a test teljes átmozgatására. Az Urban termékcsaládban már olyan eszközök is találhatóak, amelyek már belső ellenállással is rendelkeznek. Végül pedig a Pro termékcsaládunk esetében szaktudásunk legjavát kínáljuk, ahol már professzionális eszközök által edzhetnek a szabadtéri kondipark eszközeit használó személyek.